Filmové informace

Návštěvní den č 4 csfd

Návštěvní den č. 4

divadelní záznam

Info
Československo, 1969, 60 min
Žánr
Komedie - Hudební
Režie
Ján Roháč
Hrají
Jiří GrossmannMiloslav ŠimekNaďa UrbánkováPavel BobekFrantišek Ringo ČechKarel Kryl

Popis divadelní záznamu Návštěvní den č 4 1969

Legendární Návštěvní dny a půvabné povídky, které psal Miloslav Šimek spolu s Jiřím Grossmannem, doslova zlidověly. Jejich vystoupení byla založena především na krátkých scénkách, písničkách, součástí bylo čtení vlastních literárních prací a parodické až dada rozhovory na nejrůznější témata. Některá jejich vystoupení v Semaforu zachytila tehdejší televize. V repríze pořadu z roku 1969 uvidí diváci mezi jinými tehdy ještě málo známou dvojici M. Palečka a M. Janíka (v písničce Hele lidi), N. Urbánkovou (píseň Drahý můj s Grossmannovým textem), E. Olmerovou, M. Voborníkovou, Z. Burianovou, P. Bobka a další. Dvojice Š plus G také zazpívala známou písničku, jejímž refrénem je Archimédův zákon, J. Grossmann přečetl povídku Můj první mejdan a M. Šimek zase Výlet s Lomcovákem. (Česká televize)


Související filmy

Návštěvní den č. 6Ze Soboty na Šimka aneb Návštěvní den v divadle SemaforNávštěvní den č. 5Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna v SemaforuNávštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího GrossmannaNávštěvní den č. 2

Aktualizace: 2023-9-21
Reklama:

Návštěvní den č. 4 CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Návštěvní den č. 4 online
2




Vyzkoušejte: