Filmové informace

Bartovy hvězdné války Simpsonovi vrací úder csfd

Bartovy hvězdné války: Simpsonovi vrací úder

video kompilace

Info
USA, 1999, 88 min
Žánr
Animovaný - Komedie
Režie
Sam Simon
Hrají
Julie KavnerDan CastellanetaNancy CartwrightYeardley SmithHank AzariaMark Hamill

Popis video kompilaceu Bartovy hvězdné války Simpsonovi vrací úder 1999

Výběr 4 epizod animovaného seriálu Simpsonovi: 1. Spasitel zabijákem Spasitel je nemocný. Podrobí se nákladné operaci, kvůli které se rodina Simpsonových musí dost uskrovnit, a to mu všichni mají za zlé. Pes uteče a je u pana Burnse vycvičen na zabijáka. 2. Nemáš se čím chlubit, Marge Bart touží po nové videohře, ale Marge mu ji nechce koupit. A tak se Bart vrací do obchodního domu a videohru ukradne. Při svém činu je přistižen, a ostuda padá na celou rodinu Simpsonových. 3. Tajná válka Lízy Simpsonové Když Bart téměř zničí Springfield, a je poslán na vojenskou školu na převychování, rozhodne se Líza stát její první kadetkou. To ale netuší, do jak brutálního boje se chystá! 4. Střet s mafií Poté, co Homer zachrání starostu Quimbiho před vzbouřenci na shromáždění, stane se jeho oficiálním bodyguardem. To ale netuší, že se bude muset utkat s gangstery "tlusťocha" Tonyho. (mihran)


Související filmy

Maggie Simpsonová v předaleké galaxiiSimpsonovi a Bocelliovi ve Feliz NavidadSimpsonovi: Vítej v klubuKdyž Billie potkala LisuThe Simpsons | BalenciagaSimpsonovi a plusročí

Aktualizace: 2024-2-26

Bartovy hvězdné války Simpsonovi vrací úder -  - Filmer.cz


Bartovy hvězdné války Simpsonovi vrací úder -  - Filmer.cz


Bartovy hvězdné války Simpsonovi vrací úder -  - Filmer.cz


Bartovy hvězdné války Simpsonovi vrací úder -  - Filmer.cz

Bartovy hvězdné války: Simpsonovi vrací úder ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Bartovy hvězdné války: Simpsonovi vrací úder online
728





Vyzkoušejte: