Filmové informace

Soho Incident csfd

Soho Incident

Info
Velká Británie, 1956, 76 min
Žánr
Krimi - Drama - Film-Noir
Režie
Vernon Sewell
Hrají
Faith DomergueLee PattersonRona AndersonMartin BensonRobert ArdenPeter HammondBernard FoxNoel HowlettPeter BurtonLarry Taylor

Popis filmu Soho Incident 1956

Kanadský inženýr Jim Benkley (Lee Patterson) se napůl poflakuje po Londýně a napůl hledá práci v oboru. Mezitím boxuje v malém klubu a tam potká kámoše z vojny (byli spojaři), který mu nabídne práci pro menšího gangstera Rica Francesiho (Martin Benson). Benkley se s ním sejde a narazí tam na jeho sestru Bellu (Faith Domergue). Té se pěkný Kanaďan zalíbí a přemluví bratra, aby ho najal (což původně neměl v úmyslu). Rico jede v racketeeringu a sázkových kancelářích a nutí boxery a majitele klubů, aby ovlivňovali výsledky. Když Rico zjistí, že Jim je špička přes telefony, chce po něm, aby vymyslel zařízení, které by odposlouchávalo bookmakery na koňských dostizích a on tak znal kursy a šance koní a mohl dobře vsadit. Benkley to udělá a Rico vyhraje balík, ze kterého svého inženýra dobře zaplatí. Život je krásný, balík v kapse a pěkná gangsterova sestra kolem krku, jenže pak se to začne sypat... (Peabody)



Aktualizace: 2024-3-21
Reklama:

Soho Incident -  - Filmer.cz


Soho Incident - Faith Domergue

Soho Incident ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Soho Incident online
8




Vyzkoušejte: