Filmové informace

Angel Cop csfd

Angel Cop

seriál

Info
Japonsko, 1989, 6x29 min
Žánr
Animovaný - Akční - Fantasy - Sci-Fi
Režie
Ichirô Itano
Hrají
Mika DoiAkio ÓcukaNozomu SasakiTeššó GendaTošihiko SekiDaniel FlynnRei SakumaKóiči KitamuraJúko MizutaniMasaši EbaraHidenari Ugaki

Popis seriálu Angel Cop 1989

Na konci 20. století se stalo Japonsko největší světovou velmocí. Vzestup japonské ekonomiky je však trnem v oku spoustě ostatních zemí a i některým místním organizacím. Jako největší hrozba se v posledních letech prezentuje především organizace krajně levicových teroristů. Jako odpověď na toto nebezpečí založila Japonská vláda polomilitantní vládní agenturu S.S.F. ("Special Security Force"), jež má za úkol zastavit extremisty všemi možnými způsoby, tedy i těmi, které stojí mimo zákon. Aby toho nebylo málo, tak se po příletu jednoho ze zadržených vůdců teroristů po městě začnou objevovat mrtvoly teroristů, které však nejsou dílem S.S.F., a je tedy nutné rychle zjistit, kdo je touto třetí stranou v konfliktu. Během vyšetřování se navíc ukáže, že předpokládané spiknutí má mnohem hlubší kořeny, než členové S.S.F. předpokládali. (Jeoffrey)



Aktualizace: 2023-11-11

Angel Cop -  - Filmer.cz


Angel Cop -  - Filmer.cz


Angel Cop -  - Filmer.cz


Angel Cop -  - Filmer.cz

Angel Cop ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Angel Cop online
7




Vyzkoušejte: