Filmové informace

Poznání na Planetě opic csfd

Poznání na Planetě opic

TV film

Info
USA, 1980, 90 min
Žánr
Sci-Fi - Dobrodružný
Režie
Don McDougall
Hrají
Roddy McDowallRoscoe Lee BrowneRon HarperJames NaughtonMark LenardWilliam BeckleyJim Storm

Popis tv filmu Poznání na Planetě opic 1980

Volné pokračování předchozího filmu NÁVRAT NA PLANETU OPIC, ve kterém na Planetě opic přistáli dva američtí astronautové Allen a Pat, přičemž překonali časovou smyčku o 1000 let. V tomto filmu Allen a Pat prchají před ostatními opicemi společně se zvídavým šimpanzem Gailanem, který se jim snažil dříve pomoci. Na útěku objeví na moři otroka přivázaného k voru z tábora nucených rybářských prací. Allen a Pat se rozhodnou prozkoumat, co se stalo v táboře. Ovšem u tábora je objeví hlídka, a tak jim nezbývá nic jiného, než se stát rybáři. Později se je vydá hledat šimpanz Gailan. Poté hlídka objeví i vor bez mrtvého otroka. Otrok měl být takto rituálně obětován, a tak bude nutno vybrat novou oběť. (zdeny99)


Související filmy

Království Planeta opicVálka o planetu opicÚsvit planety opicZrození Planety opicPlaneta opicZrada a chamtivost na Planetě opic

Aktualizace: 2023-9-30
Reklama:

Poznání na Planetě opic -  - Filmer.cz


Poznání na Planetě opic - James Naughton  Ron Harper

Poznání na Planetě opic ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Poznání na Planetě opic online
44




Vyzkoušejte: