Filmové informace

Urocukidódži Legenda o Nadčlověku csfd

Urocukidódži: Legenda o Nadčlověku

Info
Japonsko, 1989, 108 min (Special Edition: 146 min)
Žánr
Animovaný - Fantasy - Horor - Erotický
Režie
Hideki Takajama
Hrají
Hirotaka SuzuokiKóiči JamaderaNorio WakamotoTomohiro NišimuraNacumi SasakiNarumi CunodaMinako Arakawa

Popis filmu Urocukidódži Legenda o Nadčlověku 1989

Spojit temnou, apokalypticky laděnou městskou fantasy plnou démonů s animací a pornem není právě nápad, ze kterého by mohlo vzejít něco normálního. A nic normálního z něj také nikdy nevzniklo. Zrodil se z něj pouze bizarní žánr japonského pornografického anime (alias hentai) označovaný s brutální přímočarostí jako „tentacle rape“. U kolébky této nekompromisní nálepky stojí dnes svým způsobem legendární titul Urocukidódži: Legenda o Nadčlověku. Urocukidódži je animovaná adapatce komiksu Tošia Maedy, ve kterém svět rozdělený na říši lidí a říši démonů očekává příchod Nadčlověka, legendárního netvora, který má obě říše spojit. Ukáže se ale, že jeho skutečné záměry jsou mnohem temnější. Nadčlověk navíc pravděpodobně sídlí v těle obyčejného teenagera Naguma z lidského světa. Na jeho střední školu proto začne pronikat řada démonů s nezvladatelným sexuálním apetitem a slabostí pro mladé studentky. Z dnešního pohledu je Urocukidódži extrémně podivná směsice kontrastů, kde si temné rozpravy o konci světa a krvavé gore výjevy podávají ruku s perverzními sexuálními narážkami a středoškolská romantika se rázem mění v brutální scény pekelných oblud znásilňujících nevinné dívky. (Festival otrlého diváka)


Související filmy

The Urocuki 3The Urocuki 2The Urocuki 1Chōjin densetsu Urotsukidōji: Kanketsu henChōjin densetsu Urotsukidōji: Hōrō hen - Tabi, hatsuru tokoroChōjin densetsu Urotsukidōji: Hōrō hen - Kami e no nagai michi

Aktualizace: 2023-11-9

Urocukidódži Legenda o Nadčlověku -  - Filmer.cz


Urocukidódži Legenda o Nadčlověku -  - Filmer.cz


Urocukidódži Legenda o Nadčlověku -  - Filmer.cz


Urocukidódži Legenda o Nadčlověku -  - Filmer.cz

Urocukidódži: Legenda o Nadčlověku ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Urocukidódži: Legenda o Nadčlověku online
291





Vyzkoušejte: