Filmové informace

Přejezd Kassandra csfd

Přejezd Kassandra

Info
Velká Británie - Itálie - Západní Německo, 1976, 129 min
Žánr
Drama - Thriller - Akční
Režie
George P. Cosmatos
Hrají
Sophia LorenRichard HarrisMartin SheenO.J. SimpsonLionel StanderAnn TurkelIngrid ThulinLee StrasbergAva GardnerBurt LancasterLou Castel
Téma

Popis filmu Přejezd Kassandra 1976

Skvěle obsazený katastrofický thriller plný napětí o tom, jak teroristé při přestřelce ve výzkumném ústavu rozbijí baňky s plicním morem a ukryjí se pak v mezinárodním expresu. Ten je izolován a má být odvezen do karanténního tábora... Mezinárodní zdravotnickou organizaci v Ženevě přepadnou teroristé. Postřelený strážný stačí zalarmovat ostrahu, jeden z teroristů však unikne. U druhého doktorka Stradnerová diagnostikuje vysoce nakažlivý plicní mor, kterým se nakazil v přepadené laboratoři. Pacient zanedlouho zemře. Terorista, kterému se podařilo uprchnout, se schová v transkontinentálním expresu směřujícím do Stockholmu – i on je s největší pravděpodobností nakažený. Případ vyšetřuje plukovník Mackenzie. Při kontrole seznamu pasažérů expresu zjistí, že ve vlaku se nachází též známý neurolog Jonathan Chamberlain. Plukovník se s ním zkontaktuje a pověří ho, aby zjistil, zda se terorista opravdu nachází v tomto vlaku. Jonathan se svou exmanželkou Jenny objeví teroristu ukrytého v zavazadlovém prostoru. Zdá se, že nákaza u něj už značně pokročila a protože se předtím pohyboval mezi cestujícími, u mnohých z nich se také začínají projevovat příznaky plicního moru. Situace je kritická. Mackenzie dostane příkaz odklonit vlak přes přejezd Cassandra do Polska, kde má skončit v karanténě. To by ale pro většinu postižených znamenalo smrt… (TV Prima)



Aktualizace: 2023-11-18

Přejezd Kassandra -  - Filmer.cz


Přejezd Kassandra -  - Filmer.cz


Přejezd Kassandra - Richard Harris  Sophia Loren  Martin Sheen


Přejezd Kassandra - O.J. Simpson

Přejezd Kassandra ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Přejezd Kassandra online
186





Vyzkoušejte: