Filmové informace

Queen v Budapešti csfd

Queen v Budapešti

koncert

Info
Maďarsko - Kanada - USA, 1987, 90 min (Alternativní 59 min)
Žánr
Hudební - Dokumentární
Režie
János Zsombolyai
Hrají
QueenJohn DeaconBrian MayRoger TaylorFreddie Mercury

Popis koncertu Queen v Budapešti 1987

Nezapomenutelný koncert rockové kapely Queen na budapešťském Népstationu v červenci 1986. Byl to jeden z prvních velkých koncertů západní kapely v tehdejším východním bloku. Do jeho rozkladu ještě zbývaly tři roky, ale mezi 80 000 diváky už bylo i několik fanoušků z tehdejšího Československa. Ti si tak mohli užít hity jako Radio Ga Ga, We Will Rock You nebo Bohemian Rhapsody na vlastní oči a uši. Tyto a další písně rozhodně nemůžou chybět v hodinovém sestřihu z tohoto koncertu. Navíc málokdo asi tušil, že se jedná o jedno z posledních živých vystoupení zpěváka kapely Freddieho Mercuryho s kapelou. Po skončení The Magic Tour už s kapelou nikdy nevystoupil. (Česká televize)


Související filmy

Queen Rock Montreal 1981Queen Rock Montreal & Live AidQueen on Fire: Live at the BowlQueen Live in JapanQueen: Live at Hammersmith OdeonQueen Live in Rio

Aktualizace: 2024-3-1

Queen v Budapešti -  - Filmer.cz


Queen v Budapešti -  - Filmer.cz


Queen v Budapešti -  - Filmer.cz


Queen v Budapešti -  - Filmer.cz

Queen v Budapešti ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Queen v Budapešti online
436





Vyzkoušejte: