Filmové informace

One of Our Spies Is Missing csfd

Popis filmu One of Our Spies Is Missing 1966

Ilja Kurjakin (David McCallum) vyšetřuje krádež koček v londýnské čtvrti Soho a Napoleon Solo (Robert Vaughn) má za úkol zjistit, kde se nachází slavný a náhle omládlý a nyní pohřešovaný 83letý biolog Benjamin Lancer. Solo kontaktuje Lancerovu dceru Lorelei, modelku v pařížském salonu madam De Sala. Madam De Sala (Vera Miles) nařídí své spolupracovnici Olze a další modelce Do Do (Ahna Capri), aby zajistily, že Lorelei se Solem nepromluví. Kuryakin, který stále vyšetřuje zmizelé kočky, jednu z nich vystopuje v laboratoři, omládlou jako kotě, a mrtvého muže Corvyho (Ollie OToole), který údajně kočky chytal, a vedle něj jehlici do klobouku. Přichází i Solo a po porovnání poznatků dojdou oba muži k závěru, že na kočkách, které mají podobnou nervovou soustavu jako lidé, se experimentuje s procesem omlazování, který vyvinuli Lancer a Gritsky. Kurjakin najde onen klobouk, ve kterém byla původně jehlice, a ukáže se, že pochází ze salonu madam De Sala. Od této chvíle se jejich případy spojují a oba začínají spolupracovat. (HTB)


Související filmy

Krycí jméno U.N.C.L.E.The Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later AffairHow to Steal the WorldThe Helicopter SpiesThe Karate KillersThe Spy in the Green Hat

Aktualizace: 2023-10-17
Reklama:

One of Our Spies Is Missing -  - Filmer.cz


One of Our Spies Is Missing -  - Filmer.cz


One of Our Spies Is Missing -  - Filmer.cz

One of Our Spies Is Missing ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát One of Our Spies Is Missing online
18




Vyzkoušejte: