Filmové informace

The Conqueror csfd

The Conqueror

Info
USA, 1956, 111 min
Žánr
Akční - Dobrodružný - Životopisný - Romantický
Režie
Dick Powell
Hrají
John WayneSusan HaywardPedro ArmendárizAgnes MooreheadThomas GomezJohn HoytWilliam ConradTed de CorsiaLeslie BradleyLee Van CleefPatrick Wayne
Téma

Popis filmu The Conqueror 1956

Hollywoodske spracovanie veľkolepého historického príbehu Džingischána.  V dávnych dobách sa mongolský vojenský veliteľ Temüdžin (John Wayne) musí postaviť proti nepriateľskému kmeňu, ktorý zabil jeho otca. V Temüdžinovom živote však bitky začnú hrať sekundárnu úlohu, potom čo sa zamiluje do červenovlasej tatárskej zajatkyne Bortai (Susan Hayward), ktorú si privlastnil počas nájazdu. Zároveň sa musí vysporiadať s rozmanitými intrigami, ktoré jeho rivali podnikajú priamo vo vnútri jeho paláca. Nakoniec však Bortai podľahne jeho mužnému šarmu a Temüdžin porazí svojich nepriateľov vnútri jeho ríše i za hranicami. Je korunovaný za všemocného mongolský panovníka menom Džingischán. (Incantator)


Související filmy

Genghis KhanDobyvatelMongol - ČingischánČingischánNomádČingischán

Aktualizace: 2023-11-10

The Conqueror -  - Filmer.cz


The Conqueror - John Wayne  Susan Hayward


The Conqueror -  - Filmer.cz


The Conqueror -  - Filmer.cz

The Conqueror ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Conqueror online
99





Vyzkoušejte: