Filmové informace

Policejní akademie 2 csfd

Popis filmu Policejní akademie 2 1985

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)


Související filmy

Policejní akademiePolicejní akademie 7: Moskevská misePolicejní akademie 6: Město v obleženíPolice AcademyPolicejní akademie 5: Nasazení: Miami BeachPolicejní akademie 4: Občanská patrola

Aktualizace: 2024-4-22
Reklama:

Policejní akademie 2 - Art Metrano


Policejní akademie 2 - Michael Winslow


Policejní akademie 2 - Bubba Smith  Tim Kazurinsky

Policejní akademie 2 ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Policejní akademie 2 online
85





Vyzkoušejte: