Filmové informace

Kočka Lily csfd

Kočka Lily

neoficiální název

Info
Japonsko, 1987, 80 min
Žánr
Animovaný - Horor - Sci-Fi - Drama
Režie
Hisajuki Toriumi
Hrají
Bob BergenTom WynerČikao ÓcukaEiko JamadaOsamu SakaKózó ŠiojaMasaši HiroseJošiko SakakibaraRjóiči TanakaMasako KacukiMahito Cudžimura

Popis neoficiální názevu Kočka Lily 1987

Odvětví vesmírného průzkumu neustále vzkvétá a s každým dnem se z něj stává lukrativnější business. Největší podíl mezigalaktických letů má na svědomí mezinárodní korporace Syncam. Její výpravy se zdály být vždy bezproblémové a nerizikové, takže se práce pro ni stala nenáročným způsobem, jak si snadno dopomoci k chybějícím financím. Film je situován do doby, kdy má být zahájena další mise, která má tentokrát směřovat na vzdálenou planetu označovanou jako LA-03. Před odstartováním vesmírné lodi je posádka na dobu dvaceti let uvedena do hibernace. Když pak konečně loď dorazí na místo určení a všichni přítomní jsou prostřednictvím počítače probuzeni, nalezne kapitán zprávu, která mu byla společností odeslána zhruba tři měsíce po jejich odstartování. Vypadá to, že se mezi členy jejich posádky skrývají dva černí pasažéři. Jenže lidský faktor není to jediné, čeho by se měli všichni na palubě bát. (EMIA)



Aktualizace: 2024-4-20
Reklama:

Kočka Lily ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Kočka Lily online
14




Vyzkoušejte: