Filmové informace

Was Schulmädchen verschweigen csfd

Was Schulmädchen verschweigen

Info
Západní Německo, 1973, 74 min
Žánr
Komedie - Pornografický
Režie
Ernst Hofbauer
Hrají
Christina LindbergEnzi FuchsSascha HehnOtto RetzerElisabeth VolkmannArthur BraussWilly SchultesPhilippe GastéErich PadalewskiHans KernWolfgang Jansen

Popis filmu Was Schulmädchen verschweigen 1973

Tento západoněmecký erotický film patří do série Schulmädchen-Report, ze které režisér Ernst Hofbauer natočil 5 filmů. Tentokrát diskutuje školní lékař a mladý kněz nad několika příběhy mladých dívek. Pedofila, pokoušejícího se znásilnit malou školačku ve sklepě, zneškodní dvě dívky striptýzem. Studentka Cornelia (Marie Ekorre) svede své matce mladého milence. Nesmělý Saša se snaží pochytit od svého zkušenějšího přítele Maxe (Jörg Nagel) znalosti v sexu. Dva přátelé Fritz (Ekkehardt Belle) a Georg (Sascha Hehn) zavřou pošťáka Sigiho (Wolfgang Jansen) do kufru auta, ukradnou mu klíče od pošty a úřad použijí jako milenecké hnízdečko s dívkami Burgie (Ulrike Butz) a Rösel (Claudia Fielers). Fritz neodolá a použije poštovní razítka na nahý zadeček Burgie. V posledním příběhu fotograf Franz dohazuje nevinné dívky satanskému kultu pro černé mše. (curil)



Aktualizace: 2024-1-28
Reklama:

Was Schulmädchen verschweigen ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Was Schulmädchen verschweigen online
30




Vyzkoušejte: