Filmové informace

Návrat do ráje csfd

Návrat do ráje

seriál

Info
Austrálie - USA, 1983, 6x45 min
Žánr
Drama - Romantický - Thriller
Režie
Karen Arthur
Hrají
Rebecca GillingJames ReyneWendy HughesSam BottomsChris HaywoodJames SmilieSteve RackmanBill KerrPhillip AvalonJohn ClaytonJohn Lee

Popis seriálu Návrat do ráje 1983

Bohatá dědička Stefanie Harperová, matka dvou dětí, se provdá za pohledného sportovce Grega Marsdena. Věří, že život s ním bude plný lásky a pohody. Úmysly jejího vypočítavého manžela jsou však úplně jiné. Přelétavý Greg touží jen po rodinném majetku a Stephanii podvádí s její nejlepší kamarádkou Jilly. Při jedné projížďce v buši srazí Greg Stephanii do řeky. Ta během okamžiku zmizí v kalné vodě, plné krokodýlů. Z pohledné a šťastné mladé ženy se rázem stane znetvořená oběť muže, který se jí chladně zbavil. Stefanie má ale velké štěstí, když jí zachrání starý zálesák. Návrat do ráje získal v době svého vzniku celosvětovou polularitu a patří mezi nejznámější australské seriály. Dědička rodinného impéria Stephanie Harperová se stala životní rolí Rebecky Gillingové. Díky zajímavému hereckému obsazení i přiznané přímočarosti a naivitě si seriál uchoval svoji přitažlivost. Přispívá k ní také náhled do atraktivního prostředí a životního stylu vyšší společnosti v osmdesátých letech.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Návrat do ráje

Aktualizace: 2023-9-8

Návrat do ráje - James Smilie


Návrat do ráje - James Reyne  Rebecca Gilling


Návrat do ráje - James Smilie  Rebecca Gilling


Návrat do ráje - James Smilie

Návrat do ráje ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Návrat do ráje online
123





Vyzkoušejte: