Filmové informace

The Night We Dropped a Clanger csfd

The Night We Dropped a Clanger

Info
Velká Británie, 1959, 86 min
Žánr
Komedie - Thriller
Režie
Darcy Conyers
Hrají
Cecil ParkerWilliam HartnellLeslie PhillipsJohn Roy ChapmanLiz FraserEdward OgdenAndrew SachsRay CooneyJulian D'AlbieNatalie KentTony Broughton

Popis filmu The Night We Dropped a Clanger 1959

Z ničeho nic spadne na jih Británie malé letadélko bez pilota, zato s více než 800 kg výbušniny. Aby odhalila tajemství toho, co se později označí jako V-1, vyšle tajná služba britského letectva do okupované Francie svého špičkového a slavného agenta Blenkinsopa (Brian Rix). Současně ale použije letce Arthura Atwooda (rovněž Brian Rix), jeho skoro dvojníka, k maskovacímu manévru – je vyslán do severní Afriky, kde se má ukazovat jako Blenkinsop, aby zmátl nacisty. Plán je v pohodě, ale logistika někde selže, takže agent se octne v Africe a letec ve Francii. Souhrou okolností se nicméně letci podaří jednu střelu V-1 získat a dopravit do Británie, kde je oslavován a obdivován (ani agentova přítelkyně nepozná rozdíl?), zatímco slavný agent se trápí tím, jak se dostat z Afriky domů a získat zpět svou identitu. Podaří se mu to? Typická britská komedie studia Ealing z konce padesátých let se záměnou osob. (Peabody)



Aktualizace: 2023-10-30
Reklama:

The Night We Dropped a Clanger ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Night We Dropped a Clanger online
8




Vyzkoušejte: