Filmové informace

Gosťa iz buduščego csfd

Gosťa iz buduščego

seriál

Info
Sovětský svaz, 1984, 5x65 min
Žánr
Drama - Sci-Fi - Dobrodružný - Rodinný
Režie
Pavel Arsenov
Hrají
Aleksei FomkinJevgenij GerasimovVjačeslav BaranovMichail KononovValentina TalyzinaAndrej GradovJelena MeťolkinaBoris ŠčerbakovTaťjana BožokNatalja GusevaGeorgij Burkov

Popis seriálu Gosťa iz buduščego 1984

Dětský miniseriál odehrávající se ve dvou časových rovinách. Školák Kolja se pomocí stroje času dostane z Moskvy 80. let o sto let do budoucnosti. Zde překříží cestu kosmickým pirátům, jež chtějí ukrást Melofon - přístroj používaný vědci pro komunikaci se zvířaty, jež je však v rukou pirátů velmi snadno zneužitelný, protože s jeho pomocí je možné číst ostatním myšlenky. Kolja se s pomocí robota Wertera vrací i s melofonem do své doby, kde se ho snaží před piráty ukrýt a ve vhodný okamžik předat Alici, dívce, jež Kolju s odstupem času z budoucnosti následuje a jíž byl melofon piráty ukraden. Piráti však v Časovém institutu odstraní robota Wertera a Kolju pronásledují. (Erasmus)


Související filmy

Lilovyj ŠarTajna tretěj planětyGandaharLes Maîtres du tempsDivoká planeta

Aktualizace: 2023-10-11

Gosťa iz buduščego - Natalja Guseva


Gosťa iz buduščego - Natalja Guseva


Gosťa iz buduščego - Natalja Guseva


Gosťa iz buduščego - Vjačeslav Něvinnyj  Michail Kononov

Gosťa iz buduščego ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Gosťa iz buduščego online
66





Vyzkoušejte: