Filmové informace

Jeden musí dělat mrtvolu csfd

Jeden musí dělat mrtvolu

Info
Východní Německo, 1978, 84 min
Žánr
Krimi - Drama - Romantický - Thriller
Režie
Iris Gusner
Hrají
Monika WoytowiczHansjürgen HürrigOtto MelliesHerbert KöferKarin SchröderKarin GregorekGerd BlahuschekHannes FischerGiso WeißbachGertraud KreißigHelmut Straßburger

Popis filmu Jeden musí dělat mrtvolu 1978

Jeden musí dělat mrtvolu je kriminální film DEFA Iris Gusner. Je založen na stejnojmenném kriminálním románu Gerta Prokopa. Zájezdová skupina z NDR tráví dovolenou v Bulharsku na pobřeží Černého moře. Rekreanti se vydají na výlet lodí. Loď se porouchá a situace je přinutí strávit noc na opuštěném ostrově. Mezi rekreanty je i kriminalista Dr. Enderlein (Helmut Straßburger), který pro rozptýlení navrhne, aby si zahráli na fiktivní vyšetřování vraha. Mladá žena má hrát mrtvolu a posléze je skutečně nalezena mrtvá. V nastalé vážné situaci se projeví charaktery členů skupiny. Dr. Enderlein musí případ vyřešit: jeden z rekreantů se totiž zbavil své tajné milenky. (Filmový přehled)



Aktualizace: 2024-4-23

Jeden musí dělat mrtvolu -  - Filmer.cz


Jeden musí dělat mrtvolu - Monika Woytowicz


Jeden musí dělat mrtvolu - Monika Woytowicz  Hansjürgen Hürrig


Jeden musí dělat mrtvolu - Monika Woytowicz

Jeden musí dělat mrtvolu ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Jeden musí dělat mrtvolu online
3




Vyzkoušejte: