Filmové informace

Moonwalker csfd

Moonwalker

Info
USA, 1988, 93 min (Alternativní 90 min)
Žánr
Akční - Fantasy - Hudební - Sci-Fi
Režie
Colin Chilvers
Hrají
Michael JacksonJoe PesciSean LennonBrandon Quintin AdamsCindera CheTina LandonBen AaronDionysio BascoNikki CoxMaurissa TancharoenFrank DiLeo
Téma

Popis filmu Moonwalker 1988

Přišel zpoza těch nejvzdálenějších hvězd, aby vás zavedl do světa těch nejúžasnějších snů... Král popu Michael Jackson (1958–2009) v roce 1988 zmapoval svou bezmála pětadvacetiletou hudební kariéru v částečně klipové retrospektivní koláži filmu Moonwalker, fantaskním muzikálu plném speciálních efektů a animace, v němž on osobně, obdařený magickými schopnostmi, musí zachránit malou Katie před drogovým bossem Mr. Bigem v podání Joea Pesciho. Tomuto ději však předchází samotná přehlídka klipů, která začíná záznamem živého vystoupení písně "Man In The Mirror" z jeho nejnovějšího alba "Bad". Vzápětí se poté vrací ke svým počátkům, kdy od svých pěti let vystupoval se skupinou Jackson 5, připomíná také své hity z nejprodávanějšího alba historie "Thriller" z roku 1982 a končí klipy z alba "Bad", které následně provázejí i zbytek filmu. V něm bezesporu nejvíc dominuje propracované tanečně–hudební číslo "Smooth Criminal". (Česká televize)



Aktualizace: 2024-4-18
Reklama:

Moonwalker -  - Filmer.cz


Moonwalker - Michael Jackson


Moonwalker - Michael Jackson


Moonwalker -  - Filmer.cz

Moonwalker ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Moonwalker online
143





Vyzkoušejte: