Filmové informace

The Savage Innocents csfd

The Savage Innocents

Info
Velká Británie - Francie - Itálie, 1960, 110 min
Žánr
Dobrodružný - Krimi - Drama
Režie
Nicholas Ray
Hrají
Anthony QuinnYoko TaniPeter O'TooleAnna May WongFrancis De WolffEd DevereauxMarco GuglielmiLee MontagueRobert RiettyAnthony ChinnAndy Ho
Téma

Popis filmu The Savage Innocents 1960

Daleko na severu Země blízko polárního kruhu žije národ, jemuž v žilách koluje normanská krev. Příslušníci této rasy jsou na svou existenci tak hrdí, že sami sebe nazývají prostě jen jako „lidé“. I v době nukleárních zbraní ještě stále loví pomocí luků a šípů. Jsou natolik prostí, že nedovedou lhát, nepotřebují doktora a nepotřebné novorozence odkládají do sněhu, ctí však své vlastní zákony, které jsou pro ně nadevše. Muži mohou jako projev nejvyšší úcty nabídnout příchozím kromě jídla a noclehu v iglú i vlastní ženu k potěše, a odmítnout takovou poctu znamená riskovat život. Poslyšte příběh svobodného lovce Inuka (Anthony Quinn), kterak zatoužil po tom mít svou vlastní ženu. (dopitak)



Aktualizace: 2024-4-23
Reklama:

The Savage Innocents -  - Filmer.cz


The Savage Innocents - Anthony Quinn  Yoko Tani

The Savage Innocents ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Savage Innocents online
33




Vyzkoušejte: