Filmové informace

Innocent Bystanders csfd

Innocent Bystanders

Info
Velká Británie, 1972, 111 min
Žánr
Akční - Dobrodružný - Krimi
Režie
Peter Collinson
Hrají
Stanley BakerGeraldine ChaplinDonald PleasenceDana AndrewsSue LloydDerren NesbittVladek SheybalCec LinderHoward GoorneyFerdy MayneAharon Ipalé

Popis filmu Innocent Bystanders 1972

John Craig (Stanley Baker) je zkušený britský tajný agent, který dostane za úkol přivézt z Turecka sovětského vědce Kaplana (Vladek Sheybal), který sem uprchl ze sibiřského lágru. Není to ale nic jednoduchého, protože proti Craigovi jsou jeho mladší kolegové, jeho šéf (který ho považuje za starého a zbytečného), v Turecku po Kaplanovi jde americký tajný agent a taky organizace ruských židů, která Kaplana nenávidí. No a je zde ona nevinná kolemjdoucí z názvu - Miriam Loman (Geraldine Chaplin), ze které se shodou náhod stane rukojmí. Craig má tak úkol navíc a to ještě netuší, že ho šéf použil jako návnadu a o Kaplana se mají postarat jiní dva britští agenti. Zfilmování knihy Jamese Mitchella natočil zkušený Peter Collinson. (Peabody)



Aktualizace: 2023-11-27
Reklama:

Innocent Bystanders ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Innocent Bystanders online
7




Vyzkoušejte: