Filmové informace

To nejlepší podle Terryho Jonese csfd

To nejlepší podle Terryho Jonese

video kompilace

Info
Velká Británie, 2006, 57 min
Žánr
Komedie
Režie
Terry Jones
Hrají
Terry JonesGraham ChapmanJohn CleeseTerry GilliamEric IdleMichael Palin

Popis video kompilaceu To nejlepší podle Terryho Jonese 2006

TERRY JONES – spisovatel, režisér, herec, politický satirik a geniální všeuměl stále nemůže přijít na to, jak naložit se svým životem. A tak se vrací, aby nás obtěžoval. Mezi svými pokusy zachránit svět si pan “Má gigantická duše se nedokáže rozhodnout” Jones dal i práci s prozkoumáním celé čtyřleté éry Létajícího cirkusu, aby za to shrábnul veškeré zásluhy. Zde vám předkládá nejelitnější výběr toho úplně nejlepšího z pythonovských skečů a k tomu přidává i nezpochybnitelné důkazy, že je to všechno jeho dílo. Takže nalijte si sklenici sherry a vydejte se společně s Terrym u piana na bláznivou procházku pamětí, kterou pojmenoval: “Jak jsem stvořil Monty Pythonův létající cirkus”.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

To nejlepší podle Grahama ChapmanaTo nejlepší podle Terryho GilliamaTo nejlepší podle Michaela PalinaTo nejlepší podle Johna CleeseTo nejlepší podle Erica Idlea

Aktualizace: 2023-10-14
Reklama:

To nejlepší podle Terryho Jonese ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát To nejlepší podle Terryho Jonese online
21




Vyzkoušejte: