Filmové informace

Iron Maiden Live After Death csfd

Iron Maiden: Live After Death

koncert

Info
USA, 1985, 90 min
Žánr
Hudební - Dokumentární
Režie
James Yukich
Hrají
Bruce DickinsonDave MurrayJanick GersAdrian SmithNicko McBrainSteve Harris

Popis koncertu Iron Maiden Live After Death 1985

Záznam je sestříhán z několika koncertů skupiny Iron Maiden ze slavné Long Beach areny v Kalifornii z března roku 1985. Kapela zde vystupovala v rámci svého "World Slavery Tour" a celkově jí během těchto koncertů spatřilo 52 000. Videozáznam vyšel v roce 1985 na VHS. V roce 2008 byl remasterován zvuk do DD 5.1 a vydán na 2DVD kdy na prvním disku je Live After Death a na druhém tzv. The History of Iron Maiden Part 2 jež se skládá z IRON MAIDEN: BEHIND THE IRON CURTAINS, Rock In Rio 1985 a dalších bonusů. Seznam skladeb: 1. Intro: Churchill`s Speech - Aces High 2. 2 Minutes to Midnight 3. The Trooper 4. Revelations 5. Flight of Icarus 6. The Rime of the Ancient Mariner 7. Powerslave 8. The Number of the Beast 9. Hallowed Be Thy Name 10. Iron Maiden 11. Run to the Hills 12. Running Free 13. Sanctuary Sestava: Bruce Dickinson - zpěv Dave Murray - kytara Adrian Smith - kytara Steve Harris - basa Nick McBrain - bicí (messiah)


Související filmy

Iron Maiden: Flight 666Iron Maiden: Death On The RoadIron Maiden - The Early DaysHistory Of Iron Maiden - Pt. 1: The Early Days, TheIron Maiden: Rock in RioIron Maiden: Donington Live 1992

Aktualizace: 2023-9-22
Reklama:

Iron Maiden: Live After Death ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Iron Maiden: Live After Death online
41




Vyzkoušejte: