Filmové informace

Pan Tau na horách 								 (S01E03) csfd

Pan Tau na horách (S01E03)

epizoda

Info
Československo - Západní Německo, 1971, 32 min
Žánr
Rodinný - Dobrodružný - Komedie - Fantasy
Režie
Jindřich Polák
Hrají
Otto ŠimánekJosef FilipVáclav ŠteklKarel HáblLaděna KumperováZuzana ŘepováJan VyčítalJosef VytasilJaroslav ŠevčíkVladimír HorkaIvana Trump

Popis epizodau Pan Tau na horách (S01E03) 1971

"Pan Tau", řada 1, 3-13 V koprodukci bylo nejprve natočeno třináct středometrážních filmů o panu Tau, které byly uvedeny nejprve v kinech, vesměs v pásmech, složených ze dvou dílů a doplněných animovaným snímkem. V ČST byly filmy uvedeny až v prosinci 1972. Jako jediný neobsahuje tento díl žádné dialogy, vše je vyjádřeno pantomimicky... Pan Tau je kouzelný mužíček, který se umí s pomocí kouzelné buřinky zmenšovat a plnit různá dětská přání. Tentokrát se Tau vypraví s Emilem a jeho spolužáky do hor, kde také pomůže malým chlapcům v závodech se staršími soupeři. Tento díl je zajímavý i tím, že se v malé roli krásné lyžařky, která upoutá zájem protivného mladého kantora, objevila tehdejší sportovkyně Ivana Zelníčková, později provdaná Trumpová. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-11-3
Reklama:

Pan Tau na horách (S01E03) CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Pan Tau na horách (S01E03) online
6




Vyzkoušejte: