Filmové informace

Pravěk útočí csfd

Pravěk útočí

seriál

Info
Velká Británie - Německo - Francie, (2007–2011), 27 h 10 min (Minutáž: 42–48 min)
Žánr
Akční - Dobrodružný - Fantasy - Sci-Fi
Režie
Tim Haines
Hrají
Douglas HenshallLucy BrownAndrew Lee PottsHannah SpearrittJuliet AubreyJames MurrayBen MillerMark WakelingLaila RouassJake CurranIke Hamilton
Téma

Popis seriálu Pravěk útočí 2007

Osm let uplynulo od tajemného zmizení manželky profesora Nicka Cuttera. Helen Cutter měla provádět výzkum v lesích, který se týkal neznámého obrovského zvířete. Po 8 letech se její manžel dostává na stejné místo za stejným účelem, ale nečekaně objeví kromě obrovského dinosaura také zvláštní anomálie. Ta dovoluje procházet mezi dvěma obdobími v historii země. Mezi přítomností a velmi vzdálenou minulostí, obdobím Křídy. Po tomto obrovském objevu je profesor Cutter a jeho výzkumný tým nucen stát se tajným vyšetřovacím týmem vytvořeným Ministerstvem vnitra. Postupně začnou odkrývat tajemství existence a hlavně vzniku anomálií, které se začnou objevovat velmi často a na velmi zvláštních místech. K tomu všemu se ještě profesoru Cutterovi začíná zjevovat jeho pravděpodobně mrtvá manželka Helen... (Djkoma)


Související filmy

Série 1Pravěk: Nový světJurassic World 4Jurský svět křídový kemp: Skryté dobrodružstvíJurský svět: NadvládaProject Pangea: Dinosaurs Unleashed!

Aktualizace: 2024-3-6

Pravěk útočí -  - Filmer.cz


Pravěk útočí - Hannah Spearritt  Andrew Lee Potts


Pravěk útočí - Juliet Aubrey  Douglas Henshall


Pravěk útočí - Mark Wakeling  Douglas Henshall

Pravěk útočí ke stažení


Přehrát Pravěk útočí online
554





Vyzkoušejte: