Filmové informace

Dům naší matky csfd

Dům naší matky

neoficiální název

Info
Velká Británie, 1967, 104 min
Žánr
Drama - Thriller
Režie
Jack Clayton
Hrají
Dirk BogardePamela FranklinMark LesterPhoebe NichollsYootha JoyceEdina RonayGarfield MorganAnnette CarellGerald SimJohn ArnattAnthony Nicholls

Popis neoficiální názevu Dům naší matky 1967

Když jedné noci paní Hooková zemře, sedm jejích v hluboké víře vychovaných dětí se bojí, aby neskončily v sirotčinci. Protože dlouhodobě nemocná žena nikdy nevycházela ze svého pokoje ani domu, sourozenci jí v tichosti pohřbí vzadu na zahradě a všichni dál chodí do školy a předstírají, že se nic nestalo. Aby se vyhnuly prozrazení, propustí služebnou, a každý měsíc chodí do banky kasírovat falešně podepsaný šek, jenž úřady matce dál zasílají. Se zemřelou udržují každodenní „kontakt“ pomocí spiritistické seance prováděné jednou z dívek, Dianou (Pamela Franklin). Jejich svornost dozná trhliny, když v pozůstalosti objeví jméno matčina manžela. Ale Charlie Hook (Dirk Bogarde) není zrovna milující otec… (dopitak)



Aktualizace: 2023-11-21
Reklama:

Dům naší matky - Dirk Bogarde

Dům naší matky ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Dům naší matky online
4




Vyzkoušejte: