Filmové informace

Prácička v Itálii csfd

Prácička v Itálii

Info
Velká Británie - Itálie, 1969, 99 min (Alternativní 96 min)
Žánr
Akční - Krimi - Thriller - Komedie
Režie
Peter Collinson
Hrají
Michael CaineNoël CowardBenny HillRaf ValloneTony BeckleyRossano BrazziMargaret BlyeJohn Le MesurierHarry BairdRobert PowellTimothy Bateson
Téma

Popis filmu Prácička v Itálii 1969

Vyfouknout mafii čtyři miliony dolarů ve zlatě přímo pod nosem chce notnou dávku drzosti. Charlieho Crokera právě propouštějí z vězení, kde si odseděl dva roky. Že je to ale ten správný londýnský frajer, ihned plánuje nějakou větší prácičku, tentokrát v zahraničí. Volba padne na italský Turín, kde se nabízí ukrást čtyři miliony dolarů ve zlatě, převážených v obrněném konvoji z letiště do automobilky Fiat. Má to ale háček. Takto rozsáhlou akci je potřeba důkladně zafinancovat, a pak je tu samozřejmě italská mafie, která si něco takového na svém území rozhodně nenechá líbit. Finance nakonec zajistí šedá eminence anglického podsvětí pan Bridger a to ostatní už bude záviset na bezchybném provedení Charlieho troufalého a velmi propracovaného plánu. (Česká televize)


Související filmy

Loupež po italskuFast X: Part 2Rychle a zběsile 10Ztracená kulka 2Rychle a zběsile 9Ztracená kulka

Aktualizace: 2024-3-9

Prácička v Itálii -  - Filmer.cz


Prácička v Itálii - Harry Baird  Michael Caine  Benny Hill


Prácička v Itálii - Michael Caine


Prácička v Itálii - Benny Hill

Prácička v Itálii ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Prácička v Itálii online
297





Vyzkoušejte: