Filmové informace

Modrá karbunkule 								 (S01E07) csfd

Modrá karbunkule (S01E07)

epizoda

Info
Velká Británie, 1984, 52 min
Žánr
Krimi - Mysteriózní - Drama
Režie
John Hawkesworth
Hrají
Jeremy BrettDavid BurkeFrank MiddlemassKen CampbellFrank MillsRosalind KnightDesmond McnamaraAmelda BrownBrian MillerRosalie WilliamsDon Mccorkindale

Popis epizodau Modrá karbunkule (S01E07) 1984

Blíží se čas poklidných svátků vánočních, nikoliv však pro neúnavného Sherlocka Holmese, kterého řešení záhad nabíjí více než atmosféra svátků. Na konzultaci k němu ale přichází pan Peterson, nad jehož problémem jenom ledabyle mávne rukou. Peterson totiž chtěl najít vlastníka upuštěné husy a buřinky. Holmes mu bez známky zaujetí sdělí, ať si husu ponechá a o buřinku že se sám postará. Při pozdější analýze pak zjistí, že patřila jakémusi panu Bakerovi. Ráno však k detektivovi Peterson opět zavítá, protože v huse nečekaně našel krásný kámen. Holmesovi dojde, že se jedná o právě ukradenou Modrou karbunkuli hraběnky z Morcaru, o drahokam cennější než kterýkoliv diamant. Údajný viník měl být sice dopaden, ten ale vinu popírá a kámen se u něj ani nenašel. Holmes s Watsonem tak musejí přijít na to, jaká je Bakerova role v krádeži. Z banálního případu ztracené vánoční husy se tak rázem stává případ enormních rozměrů. (Česká televize)



Aktualizace: 2024-4-19

Modrá karbunkule 								 (S01E07) -  - Filmer.cz


Modrá karbunkule 								 (S01E07) - Frank Mills  David Burke  Jeremy Brett


Modrá karbunkule 								 (S01E07) -  - Filmer.cz


Modrá karbunkule 								 (S01E07) - Jeremy Brett  David Burke

Modrá karbunkule (S01E07) ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Modrá karbunkule (S01E07) online
5




Vyzkoušejte: