Filmové informace

Pan Tau to zařídí 								 (S02E02) csfd

Pan Tau to zařídí (S02E02)

epizoda

Info
Československo - Západní Německo - Rakousko, 1972, 35 min
Žánr
Rodinný - Dobrodružný - Komedie - Fantasy
Režie
Jindřich Polák
Hrají
Otto ŠimánekJan WerichVeronika RenčováOldřich MusilJan SkopečekStanislav FišerMilan NedělaŠtěpán BulejkoEduard DubskýVladimír HrubýJiří Lír

Popis epizodau Pan Tau to zařídí (S02E02) 1972

"Pan Tau", řada 1, 8-13. V koprodukci bylo nejprve natočeno třináct středometrážních filmů o panu Tau, které byly uvedeny nejprve v kinech, vesměs v pásmech, složených ze dvou dílů a doplněných animovaným snímkem. V ČST byly filmy uvedeny až v prosinci 1972... Zámek pana Violy (J. Werich) se stává rájem dramatických her malé Claudie (V. Renčová), do kterých se tentokrát s chutí zapojuje i její dědeček. Takže pro něj není problém udělat v dřevěné podlaze zámku důlek a hrát si s kuličkami, být zajatcem Vinnetoua či bojovat na straně obránců zámku proti vpádu členů správní rady. Dědeček Claudii vypráví o svých klukovských přáních. A tak vznikne nápad vydat se na cestu kolem světa. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-9-20
Reklama:

Pan Tau to zařídí (S02E02) CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Pan Tau to zařídí (S02E02) online
23




Vyzkoušejte: