Filmové informace

Pan Tau v cirkusu 								 (S02E04) csfd

Pan Tau v cirkusu (S02E04)

epizoda

Info
Československo - Západní Německo - Rakousko, 1972, 30 min
Žánr
Rodinný - Dobrodružný - Komedie - Fantasy
Režie
Jindřich Polák
Hrají
Otto ŠimánekJan WerichVeronika RenčováJosef HlinomazOldřich MusilJan SkopečekKarel PavlíkLuděk KopřivaBohumil KřížekVít PešinaMirko Musil

Popis epizodau Pan Tau v cirkusu (S02E04) 1972

Pan Tau, řada 1, 10-13. V koprodukci bylo nejprve natočeno třináct středometrážních filmů o panu Tau, které byly uvedeny nejprve v kinech, vesměs v pásmech, složených ze dvou dílů a doplněných animovaným snímkem. V ČST byly filmy uvedeny až v prosinci 1972... Ve velkém přístavu právě nakládají do lodi postel pana Violy (J. Werich), určenou pro jeho cestu kolem světa, zatímco naše dvojice se potuluje v ulicích francouzského městečka. Jenže bez peněz to zase taková zábava není, jak zjišťuje Claudie (V. Renčová). A tak se dědeček Viola rozzlobí na cestovní kancelář, která je nechá hladovět a spát mezi krysami. Netuší, že firma plní jeho původní zakázku a podle ní je on sám zrovna na Severním pólu. Zatímco dědečka i Claudii odvezou do vězení, pan Tau (O. Šimánek) skončí v cirkusu. A tam se nakonec opět všichni šťastně setkají. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-8-31
Reklama:

Pan Tau v cirkusu (S02E04) CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Pan Tau v cirkusu (S02E04) online
24




Vyzkoušejte: