Filmové informace

Sherlock Holmes a doktor Watson Seznámení csfd

Sherlock Holmes a doktor Watson: Seznámení

TV film

Info
Sovětský svaz, 1979, 68 min
Žánr
Krimi
Režie
Igor Maslennikov
Hrají
Vasilij LivanovVitalij SolominSergei ParshinCatherine Schell
Téma

Popis tv filmu Sherlock Holmes a doktor Watson Seznámení 1979

Strhující, originální, herecky mistrovsky zvládnuté – to jsou slova, která se vážou k ruskému seriálu o nejslavnějším detektivovi světa Sherlocku Holmesovi a jeho věrném pomocníkovi doktoru Watsonovi. Představitel titulní postavy Vasilij Livanov se touto rolí proslavil natolik, že je v proslulém muzeu na londýnské Baker Street popsán jako nejlepší představitel Sherlocka Holmese všech dob. Úvodní série vznikla v roce 1979 a ihned se zařadila mezi nejvydařenější adaptace slavných knih sira Arthura Conana Doylea. Sherlock Holmes se svým celoživotním přítelem a kolegou doktorem Watsonem v něm řeší zamotaný případ vraždy v tajuplné vile na anglickém venkově. Zrovna, když už slavný detektiv přichází celé věci na kloub, následuje další záhadné úmrtí. Sherlockovi tedy nezbývá, než pořádně nacpat svou legendární fajfku, naladit housle a s rafinovaností sobě vlastní se vydat po stopách na první pohled nerozluštitelné záhady.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: 20. století začínáDobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Poklad z AgryDobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Pes baskervillskýDobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Osudový zápasDobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Lov na tygraDobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona

Aktualizace: 2023-11-27
Reklama:

Sherlock Holmes a doktor Watson: Seznámení ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Sherlock Holmes a doktor Watson: Seznámení online
25




Vyzkoušejte: