Filmové informace

Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona csfd

Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona

TV film

Info
Sovětský svaz, 1980, 203 min
Žánr
Krimi - Mysteriózní
Režie
Igor Maslennikov
Hrají
Vasilij Livanov
Téma

Popis tv filmu Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona 1980

Strhující, originální, herecky mistrovsky zvládnuté - to jsou slova, která se vážou k ruskému seriálu o nejslavnějším detektivovi světa Sherlocku Holmesovi a jeho věrném pomocníkovi doktoru Watsonovi. Představitel titulní postavy Vasilij Livanov se touto rolí proslavil natolik, že je v proslulém muzeu na londýnské Baker Street popsán jako nejlepší představitel Sherlocka Holmese všech dob. Druhá série zahrnuje kompletní tři díly, které vycházejí z knihy A. C. Doylea Král vyděračů. V ní se geniální detektiv Sherlock Holmes se svým nerozlučným přítelem a kolegou doktorem Watsonem vydávají po stopách záhadného zločince, který na místech svých činů nechává jedinou stopu – podpis v podobě písmene "M". Netrvá dlouho a Sherlock odhalí, že mají tu čest s člověkem, jenž má na svědomí více jak polovinu neobjasněných případů v Londýně. Pomalu se tak přibližuje osudový souboj slavného detektiva s dýmkou a mimořádně bystrým rozumem s nepolapitelným "Napoleonem ve světě zločinu". A vyhrát může jenom jeden.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: 20. století začínáDobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Poklad z AgryDobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Pes baskervillskýDobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Osudový zápasDobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Lov na tygraSherlock Holmes a doktor Watson: Krvavý nápis

Aktualizace: 2024-4-24
Reklama:

Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona online
20




Vyzkoušejte: