Filmové informace

Violence Jack csfd

Violence Jack

seriál

Info
Japonsko, (1986–1990), 2 h 35 min (Minutáž: 37–60 min)
Žánr
Animovaný - Krátkometrážní - Horor
Režie
Osamu Kamijô
Hrají
Majumi TanakaNorio WakamotoJuri AmanoTošiharu SakuraiMaja OkamotoMasaši HiroseHiromi CuruŠigezó SasaokaJošino ÓtoriNobuaki FukudaKijoši Kobajaši
Téma

Popis seriálu Violence Jack 1986

Jednoho dne se srazila se Zemí kometa, která se v atmosféře rozlomila na několik kusů a jejich dopad způsobil silné zemětřesení, díky kterému se města v Japonsku proměnila v hromadu trosek. Společnost se zhroutila a zavládl chaos a anarchie. V tomto prostředí, kde silnější likvidovali slabší a kde byl doslova „člověk člověku vlkem" se nejmocnějším pánem stal strašlivý „Slum King" vůdce bandy vyvrhelů, která si prakticky podmanila celý region Kanto a pravidelně pořádá nájezdy na zdejší přeživší obyvatele. Jediný, kdo se dokáže této hrozbě postavit, je tajemný „Violence Jack", obrovský muž s vizáží divoké šelmy. Vzájemný souboj těchto dvou válečníků přeruší strašlivá tsunami, která Jacka pohltí, ale protože si byl Slum King vědom, že toto Jacka nezastaví, nařídil svým nejbližším společníkům, aby Jacka našli a zlikvidovali. Jedním z těchto společníků je i Harlem Bomber, vůdce bandy, která má na starosti lov mladých žen a jejich převýchovu na sexuální otroky pro členy gangu. A právě s ním a s jeho gangem se Jack v tomto krátkém filmu utká... (Jeoffrey)


Související filmy

Slum King

Aktualizace: 2023-9-10
Reklama:

Violence Jack ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Violence Jack online
2




Vyzkoušejte: