Filmové informace

Je krásné lásku dát csfd

Je krásné lásku dát

Info
USA, 1955, 102 min
Žánr
Drama - Romantický - Válečný - Životopisný
Režie
Henry King
Hrají
William HoldenJennifer JonesTorin ThatcherJames HongKeye LukeVirginia GreggRichard LooSoo YongEdward ColmansPhilip AhnDonna Martell
Téma

Popis filmu Je krásné lásku dát 1955

Příběh lásky amerického válečného korespondenta Marka Elliotta a lékařky euroasijského původu Han Suyin byl natočen v roce 1955 a dodnes patří k jedněm z nejkrásnějších a nejsilnějších hollywoodských milostných snímků. Na pozadí nádherného koloritu Hong Kongu se pragmatický novinář setkává s křehkou a krásnou Han, vdovou žijící jen pro svou práci. Od počátku je jasné, že se v jejich lásce setkávají dvě různé kultury. Milenci se však nedokáží vzdát svého probuzeného citu. Hong Kong se stává útočištěm pro mnoho uprchlíků před blížící se čínsko korejskou válkou. Ta poznamená i život válečného dopisovatele. Romantický snímek zaujme nejen překrásnou kamerou a hudbou, ale i výkony hlavních představitelů Williama Holdena a půvabné Jennifer Jonesové. Film byl v roce 1956 oceněn třemi Oscary za kostýmy, píseň a hudbu k filmu, nominována byla za herecký výkon i jeho hlavní představitelka.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2023-11-2

Je krásné lásku dát -  - Filmer.cz


Je krásné lásku dát - William Holden  Jennifer Jones


Je krásné lásku dát - Jennifer Jones


Je krásné lásku dát - Jennifer Jones

Je krásné lásku dát ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Je krásné lásku dát online
15




Vyzkoušejte: