Filmové informace

Velký šéf csfd

Popis filmu Velký šéf 1971

Děj tohoto filmu začíná příjezdem Cheng Chao-Ana (Bruce Lee) a jeho strýčka (Tu Chia Cheng) na okraj Thajska na jedno malé předměstí, kde Cheng úspěšně sežene práci v továrně na led. Cestou potkají bratra Su Chena (James Tien), který se mezitím popere s bandou padouchů. Ve svém prvním dnu v práci Cheng Chao-An rozbije velkou kostku ledu a z ní vypadnou drogy. Následně začnou mizet dělníci v továrně a nakonec je zabit i Su Chen. Cheng Chao-An začne pátrat, co se vlastně děje. Po únosu nevlastní sestry a vyvraždění příbuzných zjistí, že v továrně na led mrazí do kostek ledu drogy, načež zabije šéfova syna (Tony Liu) a nakonec si to ve velkolepém souboji rozdá s hlavním šéfem (Han Yin-Chieh alias Hon Ying Git). Ve filmu se objeví několik začínajících herců - Peter Lung Chan, Billy Chan, Tony Liu ale i veteráni Han Yin-Chieh, Lee Kwan, James Tien. (Cerhenak)


Související filmy

Návrat Chen ZhenaJing wu ying xiong 2: Tie bao biaoPěst legendyJeet Kune the Claws and the Supreme Kung FuJing wu men xu jiPěst plná hněvu

Aktualizace: 2024-3-18

Velký šéf - Marilyn Bautista  Bruce Lee


Velký šéf -  - Filmer.cz


Velký šéf -  - Filmer.cz


Velký šéf -  - Filmer.cz

Velký šéf ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Velký šéf online
195





Vyzkoušejte: