Filmové informace

On svádí děvčata csfd

On svádí děvčata

Info
USA, 1924, 82 min
Žánr
Akční - Komedie - Romantický - Rodinný
Režie
Sam Taylor
Hrají
Harold LloydJobyna RalstonWilliam OrlamondMickey DanielsCarlton GriffinJulian RiveroJoe CobbJackie CondonGus LeonardCharles StevensonEarl Monah

Popis filmu On svádí děvčata 1924

Osmidílná veselohra, v níž je Lloyd nesmělým mladíkem, který když je nervózní, tak šíleně koktá, ze zakoktání mu pomůže vždy nějaké zapískání. Pracuje jako krejčí a po večerech píše svojí knihu "Jak získat úspěch v lásce" s níž jde později k nakladateli, který ho s jeho literární prvotinou vyhodí. Cestou domů, ve vlaku, se setkává s krásnou dívkou (Jobyna Ralston), ale netroufá si ji požádat o schůzku. Nakladatel však nečekaně změní své rozhodnutí, nakonec knihu vydá a pošle Haroldovi velkou částku jako zálohu. Harold se dovídá z novin, že dívka jeho snů se má dnes provdat. Pokouší se všemi dosažitelnými prostředky, autem, na motocyklu, na koni i na hasičské stříkačce dostat se včas na radnici a zabránit svatbě... (formelin)



Aktualizace: 2023-10-9
Reklama:

On svádí děvčata - Jobyna Ralston  Harold Lloyd


On svádí děvčata - Harold Lloyd


On svádí děvčata - Harold Lloyd

On svádí děvčata ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát On svádí děvčata online
7




Vyzkoušejte: