Filmové informace

Singapore csfd

Singapore

Info
USA, 1947, 79 min
Žánr
Dobrodružný - Akční - Krimi - Romantický - Film-Noir
Režie
John Brahm
Hrají
Fred MacMurrayAva GardnerRoland CulverRichard HaydnSpring ByingtonThomas GomezHolmes HerbertPorter HallFrederick WorlockDick ElliottPhilip Ahn

Popis filmu Singapore 1947

Pašerák perel Matt Gordon (Fred MacMurray) se těsně před válkou seznámí s půvabnou Lindou (Ava Gardner), požádá ji o ruku, ale než se stačí vzít, na Singapur zaútočí Japonci. Při útoku je vybombardován i kostel, ve kterém Linda čekala na Matta a ve kterém se měli vzít. Matt ji hledá v troskách, ale nemůže ji najít. Je nucen odplout na svém škuneru. Po válce se po pěti letech vrací, aby si vyzvedl perly za čtvrt milionu dolarů, které si tam před válkou ukryl. Ke svému překvapení Matt uvidí Lindu, která si říká Ann a na nic si nepamatuje, jen to, že se za války probudila v nemocnici. Poté, co  strávila roky ve vězeňském táboře spolu s majitelem plantáže Michaelem Van Leydenem (Roland Culver), se za něho provdala. Matt se jí snaží pomoci vzpomenout si na její minulost, ale marně. Jde za Lindinou předválečnou služkou Ming Ling (Maylia). Ming Ling ji pozná, ale Lindiny vzpomínky jsou stále zablokované. (HTB)



Aktualizace: 2023-11-18
Reklama:

Singapore -  - Filmer.cz


Singapore - Ava Gardner  Fred MacMurray

Singapore ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Singapore online
9




Vyzkoušejte: