Filmové informace

Byt ve třetím patře 								 (S01E05) csfd

Byt ve třetím patře (S01E05)

epizoda

Info
Velká Británie, 1989, 49 min
Žánr
Krimi - Drama - Mysteriózní - Thriller
Režie
Edward Bennett
Hrají
David SuchetHugh FraserPhilip JacksonPauline MoranSuzanne BurdenNicholas PritchardRobert HinesAmanda ElwesJosie LawrenceSusan PorrettAlan Partington
Téma

Popis epizodau Byt ve třetím patře (S01E05) 1989

S novými sousedy bývá potíž, obzvláště nechají-li se zavraždit. Do třetího patra domu, kde bydlí Hercule Poirot, se nastěhuje nová nájemnice, paní Grantová. Když se o den později vrací nájemnice ze čtvrtého patra, mladá Pat Matthewsová, se svými přáteli pozdě večer z divadla, zjistí, že nemá klíče od bytu. Požádá proto přátele, aby se do bytu dostali ze sklepa nákladním výtahem na odvoz odpadků. Mladíci si ale spletou patro a vylezou z výtahu už ve třetím, přímo do bytu paní Grantové. V kuchyni najdou novou nájemnici zavražděnou. A to už je záležitost pro Hercula Poirota z pátého patra. Při dramatickém dopadení pachatele utrpí fatální škodu milovaný automobil kapitána Hastingse. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-11-9
Reklama:

Byt ve třetím patře 								 (S01E05) -  - Filmer.cz


Byt ve třetím patře 								 (S01E05) -  - Filmer.cz


Byt ve třetím patře 								 (S01E05) - Hugh Fraser


Byt ve třetím patře 								 (S01E05) - Amanda Elwes  Suzanne Burden

Byt ve třetím patře (S01E05) ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Byt ve třetím patře (S01E05) online
18




Vyzkoušejte: