Filmové informace

The Reformer and the Redhead csfd

The Reformer and the Redhead

Info
USA, 1950, 90 min
Žánr
Komedie - Romantický
Režie
Norman Panama
Hrají
June AllysonDick PowellDavid WayneCecil KellawayRay CollinsRobert KeithSpring ByingtonTor JohnsonMae ClarkeJerry ParisMatt Moore

Popis filmu The Reformer and the Redhead 1950

Mladý právník Andrew Rockton Hale (Dick Powell) kandiduje na primátora v menším městě, aby jej očistil od hnusných korupčníků. Jednoho dne ho požádá o radu mladá zrzka Kathleen Maguire (June Allyson). Její otec, Dr. Kevin G. Maguire (Cecil Kellaway), byl po dvaceti letech pilné práce vyhozen z funkce ředitele místní zoologické zahrady z politických důvodů. Kevin začne rozplétat intriky proti jejímu otci, ale musí se současně vypořádat s jejím mazlíčkem, hodným lvem Hermanem, který ho děsí, ale který ho má (taky) rád. Trochu ukvapená dívka začne záhy pomáhat Kevinovi s kampaní a vše se vyvíjí dobře, pak ale začnou proti mladému politikovi-konkurentovi hrát hodně špinavou hru s cílem ho zdiskreditovat před voliči. A co čert nechtěl, ze zoo uprchne druhý lev, lidožravý Cézar, který je – koho by to napadlo – velmi podobný Hermanovi. Klasická dobová lehká komedie, tentokrát se záměnou lvů, nikoli lidí. (Peabody)



Aktualizace: 2023-10-15
Reklama:

The Reformer and the Redhead - Dick Powell  June Allyson

The Reformer and the Redhead ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Reformer and the Redhead online
5




Vyzkoušejte: