Filmové informace

Křížový král 								 (S01E09) csfd

Křížový král (S01E09)

epizoda

Info
Velká Británie, 1989, 47 min
Žánr
Krimi - Drama - Mysteriózní - Thriller
Režie
Renny Rye
Hrají
David SuchetHugh FraserPhilip JacksonNiamh CusackDavid SwiftJonathan CoyJack KlaffVass AndersonAvril ElgarAbigail CruttendenSean Pertwee
Téma

Popis epizodau Křížový král (S01E09) 1989

Kapitán Hastings navštíví svého dobrého přítele, začínajícího filmového režiséra Bunnyho Saunderse, a společně s ním se do atraktivního prostředí filmových ateliérů Parade podívá i Hercule Poirot. Stává se však bohužel svědkem nepříjemného výstupu mezi autoritářským majitelem studií, Henrym Reedburnem, a stárnoucí hereckou hvězdou Ralphem Waltonem. Reedburn herce na hodinu propustí, což se neobejde bez vzájemných slovních inzultací a výhrůžek. Tím ale aféra nekončí, večer je totiž filmový magnát nalezen ve své funkcionalistické vile zavražděn. V průběhu vyšetřování, v němž sehraje důležitou úlohu balíček karet, prokáže kapitán Hastings nevšední zájem o moderní umění. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-11-14
Reklama:

Křížový král 								 (S01E09) -  - Filmer.cz


Křížový král 								 (S01E09) - Hugh Fraser  David Suchet


Křížový král 								 (S01E09) - David Swift  Niamh Cusack


Křížový král 								 (S01E09) - David Swift

Křížový král (S01E09) ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Křížový král (S01E09) online
8




Vyzkoušejte: