Filmové informace

Papírová letadla csfd

Papírová letadla

neoficiální název

Info
Maďarsko, 2009, 94 min
Žánr
Komedie - Drama - Romantický
Režie
Simon Szabó
Hrají
István ZnamenákSimon SzabóDomokos SzabóEszter BódiNóra HőrichÁgnes HajdúAnna Durkóné BátiÁkos HorváthPéter SohonyaiMiklós LukácsMiklós Lukács Sr.

Popis neoficiální názevu Papírová letadla 2009

Neklidná, pochmurná a šedivá Budapešť je v prvním panoramatickém záběru představena jako jeviště pro několik postav (Zoli, Andris a Roland) a jejich osudy, do kterých se divák ponoří společně s dokumentárně roztěkanou kamerou zobrazující úsilí několika hrdinů nalézt smysl a hodnotu vlastního konání. S podmanivě rytmickým hudebním doprovodem, založeným na „drumnbass", můžeme sledovat roztrpčenost mladé generace bez příkras a hodnocení. Mladý maďarský režisér Simon Szabó, sám velmi aktivní na budapešťské hudební i filmové scéně, zprostředkovává svým snímkem zvláštní obraz nespokojenosti mladé generace, jež si často vlastním přičiněním volí cestu, která vede přímo do problémů. (Zlín Film Festival)



Aktualizace: 2023-9-4
Reklama:

Papírová letadla ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Papírová letadla online
7




Vyzkoušejte: