Filmové informace

Dokonalý muž dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy csfd

Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy

TV film

Info
Československo, 1989, 39 min
Žánr
Komedie
Režie
Zdeněk Podskalský st.
Hrají
Libuše ŠafránkováMiloš KopeckýZuzana BydžovskáOldřich VíznerIvana ChýlkováBoris RösnerMiroslava PleštilováMiroslav Vladyka

Popis tv filmu Dokonalý muž dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy 1989

Muž a žena – odvěké, věčné, nevyčerpatelné a znovu překvapující téma. Kolik autorů je už zpracovalo… Stejně rozmanitě, jako si toto velké životní téma prožívá každý z nás. Čtyři obrazy z partnerského soužití naplněné brilantním konverzačním dialogem mezi mužem a ženou rozehrávají témata jako je svádění, žárlivost, láska, svatba. Ze života je vzal a televizní podobu jim dal scenárista a režisér Zdeněk Podskalský, který se i na tu sebesrdceryvnější životní situaci dokázal podívat v nadsázce a s úsměvem. Podle těchto měřítek si také vybral herce. V prvním příběhu svěřil roli čekajícího bonvivána M. Kopeckému a jeho čipernou protihráčku sehrála L. Šafránková. Ke druhému měření sil mezi mužem a ženou v podání O. Víznera a Z. Bydžovské dojde při náhodném setkání ve vypůjčeném bytě. V ryze intelektuálním tónu se ponese příběh s B. Rösnerem a I. Chýlkovou. A o tom, že i minulost nás někdy může dohnat, a to třeba i v tak slavnostní den jako je ten svatební, se přesvědčí M. Pleštilová a M. Vladyka. (Česká televize)


Související filmy

Dokonalý muž, dokonalá žena

Aktualizace: 2024-3-2

Dokonalý muž dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy -  - Filmer.cz


Dokonalý muž dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy - Libuše Šafránková  Miloš Kopecký


Dokonalý muž dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy - Zuzana Bydžovská


Dokonalý muž dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy - Miroslava Pleštilová

Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy online
23




Vyzkoušejte: