Filmové informace

Rillington Place č.10 csfd

Rillington Place č.10

Info
Velká Británie, 1971, 111 min
Žánr
Krimi - Drama - Thriller - Životopisný
Režie
Richard Fleischer
Hrají
Richard AttenboroughJohn HurtJudy GeesonPat HeywoodDavid JacksonAndré MorellRobert HardyEdward WoodwardRudolph WalkerIsobel BlackGabrielle Daye
Téma

Popis filmu Rillington Place č.10 1971

Svět občas není hezké místo. Na vlastní kůži se o tom přesvědčí i Timothy a Beryl Evansovi, chudý mladý pár, který se vinou neplánovaného rodičovství dostává do velkých existenčních problémů. „Pomocnou“ ruku jim nakonec podá jejich nový bytný, na první pohled důvěryhodný John Reginald Christie, který se představuje coby doktor a diplomovaný andělíčkář. Uvěřit mu je tak snadné... a natolik nebezpečné. Christie totiž lidem nepomáhá, zneužívá je k ukojení svého temného chtíče, a posléze se nebojí ani nejhorších zvěrstev a zločinů proti lidskosti. Děsivý thriller Richarda Fleischera, který snadno snese srovnání například s kultovním Mlčením jehňátek, byl natočen dle skutečných událostí - podle příběhu maniakálního britského masového vraha, který ve svém londýnském domě postupně nadrogoval, znásilnil a posléze i zabil osm žen včetně své vlastní. Jeho adresa, 10 Rillington Place, se stala symbolem hrůzy. V hlavních rolích účinkují sir Richard Attenborough, John Hurt a Judy Geesonová.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Rillington PlaceBostonský škrtičBostonský škrtičThe Boston StranglerBostonský případ

Aktualizace: 2023-11-2

Rillington Place č.10 - Richard Attenborough


Rillington Place č.10 - Richard Attenborough


Rillington Place č.10 - Judy Geeson  Richard Attenborough


Rillington Place č.10 - John Hurt  Richard Attenborough

Rillington Place č.10 ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Rillington Place č.10 online
31




Vyzkoušejte: