Filmové informace

Výstřely v tříčtvrtečním taktu csfd

Výstřely v tříčtvrtečním taktu

Info
Rakousko - Západní Německo - Itálie, 1965, 92 min
Žánr
Akční - Drama - Krimi
Režie
Alfred Weidenmann
Hrají
Pierre BriceHeinz DracheDaliah LaviJana BrejchováCharles RegnierTerence HillAnton DiffringSenta BergerWalter GillerWalter RegelsbergerHerr Tu

Popis filmu Výstřely v tříčtvrtečním taktu 1965

V Paříži muž jménem Bérard prchá před pronásledovateli s kovovým kufrem. Řídí se pokyny vysílačky a nastupuje na lanovku. V určitém okamžiku hodí kufr do hlubin. Poté je ale zastřelen neznámým odstřelovačem. Tak začíná drama kolem přísně střeženého ovládacího zařízení raket NATO – takzvaného B 501 – které bylo ukradeno a dostalo se do rukou nepřítele. Existuje pouze jediný model a na velitelském stanovišti NATO v Paříži panuje vzrušení. Velící důstojník má osm dní na to, aby zařízení získal zpět. Pověří proto tajného agenta Philippa Tissota (Pierre Brice), aby se případu ujal. Tissot musí při této misi zůstat za každou cenu inkognito, a proto pracuje pod krycím jménem „Caesar“... (mac000)



Aktualizace: 2023-10-20

Výstřely v tříčtvrtečním taktu - Pierre Brice


Výstřely v tříčtvrtečním taktu - Pierre Brice  Jana Brejchová


Výstřely v tříčtvrtečním taktu - Pierre Brice


Výstřely v tříčtvrtečním taktu - Pierre Brice  Daliah Lavi

Výstřely v tříčtvrtečním taktu ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Výstřely v tříčtvrtečním taktu online
105





Vyzkoušejte: