Filmové informace

Co se vlastně stalo s Baby Jane? csfd

Popis filmu Co se vlastně stalo s Baby Jane? 1962

Psychothriller vypráví o dvou stárnoucích sestrách, které společně žijí v domě na předměstí Los Angeles. Zahořklá Jane, kdysi ve vaudevillu známá jako zpívající zázračné dítě Baby Jane Hudsonová, se ovšem v dospělém věku dostala do stínu své sestry Blanche, úspěšné filmové hvězdy třicátých let, která je po automobilové nehodě upoutaná na kolečkové křeslo. Zahořklá Jane tak nevynechá jedinou příležitost, aby ji terorizovala. Bezmocná Blanche se nedokáže bránit fyzicky ani psychicky a s hrůzou pozoruje, jak se její sestra propadá dál a dál do naprosté demenci. Jane vytváří pitoreskní hororovou postavu, jejíž hrůzostrašnost vynikne o to víc, když se stará žena oblékne do dětských šatiček. - Pavla Bergmannová (Letní filmová škola)


Související filmy

K čertu s tebou, sestřičkoCo se stalo s Baby Jane?What Really Happened to Baby Jane?What Ever Happened to Baby Jane?AmnesiacMisery nechce zemřít

Aktualizace: 2024-1-10

Co se vlastně stalo s Baby Jane? - Bette Davis  Joan Crawford


Co se vlastně stalo s Baby Jane? - Joan Crawford  Bette Davis


Co se vlastně stalo s Baby Jane? - Bette Davis


Co se vlastně stalo s Baby Jane? - Victor Buono

Co se vlastně stalo s Baby Jane? ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Co se vlastně stalo s Baby Jane? online
365





Vyzkoušejte: