Filmové informace

Akta Simpsonovi csfd

Popis video kompilaceu Akta Simpsonovi 1998

Příběh I.: Homer zjistí, že populární televizní hrdina má stejné jméno jako on. Hrdý na své jméno se proto připojí k elitě světového show-businessu v jejich boji za lepší životní prostředí. Příběh II.: Zvláštní agenti FBI Fox Mulder a Dana Scullyová, kteří jsou pověřeni vyšetřováním případů zařazených mezi Akta X, prověřují Homerovo „blízké setkání“ s mimozemšťany. Příběh III.: Lisa zjistí, že Jebediah Springfield, zakladatel města a její oblíbenec, byl ve skutečnosti zvrácený zločinec. Homer navíc získá vytouženou roli městského vyvolávače při nadcházející slavnosti. Příběh IV.: Homer je křivě obviněn ze sexuálního harašení za to, že se snažil „velmi citlivě“ pomoci jisté zanícené feministce z auta. Ta si však jeho jednání vyložila jako nemravný sexuální akt. (Bonton Home Video)


Související filmy

Maggie Simpsonová v předaleké galaxiiSimpsonovi a Bocelliovi ve Feliz NavidadSimpsonovi: Vítej v klubuKdyž Billie potkala LisuThe Simpsons | BalenciagaSimpsonovi a plusročí

Aktualizace: 2024-3-29

Akta Simpsonovi -  - Filmer.cz


Akta Simpsonovi -  - Filmer.cz


Akta Simpsonovi -  - Filmer.cz


Akta Simpsonovi -  - Filmer.cz

Akta Simpsonovi ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Akta Simpsonovi online
279





Vyzkoušejte: