Filmové informace

Tom a Jerry Největší honičky 3 csfd

Tom a Jerry: Největší honičky 3

video kompilace

Info
USA, 2009, 105 min
Žánr
Animovaný - Komedie - Rodinný
Režie
Joseph Barbera

Popis video kompilaceu Tom a Jerry Největší honičky 3 2009

Rychle, chlupatě a legračně - tak řeší své záležitosti Tom a Jerry. A v této kolekci čtrnácti klasických grotesek, které udělají radost celé rodině, jsou to záležitosti velmi dramatické. Dva myšketýři představují nedostižnou dvojici v té nejlepší oscarové* formě, která odhaluje jejich nadání k bláznivému romantickému dobrodružství, kterého si užijete i v na Oscara nominovaném pokračování Zásah, kocourku! Na skladě jsou i oblíbené svátky (Vánoční noc), trocha romantiky (Zamilovaný Tom), katastrofální pokusy o sestrojení pastí na myš (Kočkolet a Pasti, pasti, pastičky), utkání s Tomovým kočičím rivalem Butchem (Falešné děcko a Tomovo blues) a šest dalších svižných příkladů nespoutané divoké legrace. Honičky začínají! 14 nejlepších grotesek s Tomem a Jerrym - více než hodina zábavy!
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Tom a Jerry: Návrat do Země OzObří dobrodružství Toma a JerryhoTom a Jerry: Robin Hood a Veselý MyšákTom a Jerry: Třesky pleskyTom a Jerry: Ve psí bouděTom a Jerry: Čaroděj ze země Oz

Aktualizace: 2023-11-3
Reklama:

Tom a Jerry: Největší honičky 3 ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Tom a Jerry: Největší honičky 3 online
29




Vyzkoušejte: