Filmové informace

Tom a Jerry Největší honičky 5 csfd

Tom a Jerry: Největší honičky 5

video kompilace

Info
USA, 2009, 91 min
Žánr
Animovaný - Komedie - Rodinný
Režie
Joseph Barbera

Popis video kompilaceu Tom a Jerry Největší honičky 5 2009

Nekončící honičky Toma a Jerryho pokračují ve 14 animovaných dobrodružství, plných legrace a neskutečného šaškování! Jen počkejte, až uvidíte, jak se v Kuchařově kocourovi kovboj Tom pokouší chytit do lasa rozdováděného Jerryho. Anebo jak se nasmějete, když v Honbě za fotografií fotograf Jerry zachytí Toma s rukou v plechovce sušenek... nebo v čokoládovém dortu. A co teprve, když tihle dva vytvoří výbušnou dvojici opatrovníků v Chůvě a Rušném dni. Budete si broukat radostí, až se v Na vodítku Tomův život obrátí ve psí, když se Jerry skamarádí s Butchem, a potěšeně zatleskáte, když Jerry v Uprchlíkovi zachrání ztraceného tuleně. A to je jen vzorek z toho nádherného zmatku, který rozpustilý kocour s myší rozpoutají pro vaši okouzlenou rodinu.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Tom a Jerry: Návrat do Země OzObří dobrodružství Toma a JerryhoTom a Jerry: Robin Hood a Veselý MyšákTom a Jerry: Třesky pleskyTom a Jerry: Ve psí bouděTom a Jerry: Čaroděj ze země Oz

Aktualizace: 2023-12-20
Reklama:

Tom a Jerry: Největší honičky 5 ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Tom a Jerry: Největší honičky 5 online
13




Vyzkoušejte: