Filmové informace

Wallace a Gromit Cesta na Měsíc csfd

Wallace a Gromit: Cesta na Měsíc

Info
Velká Británie, 1989, 23 min
Žánr
Animovaný - Krátkometrážní - Komedie - Rodinný
Režie
Nick Park
Hrají
Peter Sallis
Téma

Popis filmu Wallace a Gromit Cesta na Měsíc 1989

Pan Wallace a jeho pes Gromit si postavili raketu a letí vstříc neuvěřitelnému dobrodružství. Britský animovaný film oscarového Nicka Parka. Víte, že Měsíc je ze sýru? V animovaném světě, kde žije pan Wallace a jeho chytrý pes Gromit, to ví každý. K vydařenému svátečnímu pikniku na tomto vesmírném tělese chybí jen maličkost: kosmická raketa. Jak všechno dopadne, uvidíte v následujícím filmu, oceněném v roce 1990 nominací na Oscara a milovaném malými i velkými diváky na celém světě. Režisér Nick Park byl s Peterem Lordem spoluatorem dlouhometrážního Slepičího úletu (Chicken Run), který slaví ve Spojených státech divácké úspěchy.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Wallace a Gromit: Otázka chleba a smrtiWallace & Gromit: Prokletí králíkodlakaWallace a Gromit: Úžasné vynálezyWallace & Gromit: The Best of Aardman AnimationWallace a Gromit: O chloupekWallace & Gromit: The Aardman Collection

Aktualizace: 2024-4-20

Wallace a Gromit Cesta na Měsíc -  - Filmer.cz


Wallace a Gromit Cesta na Měsíc -  - Filmer.cz


Wallace a Gromit Cesta na Měsíc -  - Filmer.cz


Wallace a Gromit Cesta na Měsíc -  - Filmer.cz

Wallace a Gromit: Cesta na Měsíc ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Wallace a Gromit: Cesta na Měsíc online
100





Vyzkoušejte: