Filmové informace

Carmen csfd

Popis divadelní záznamu Carmen 2010

Záznam opery G. Bizeta z pařížského divadla Opéra Comique.  Český křišťál pro kategorii Hudba na obrazovce získala na 47. ročníku Mezinárodního televizního festivalu Zlatá Praha 2010 opera Carmen z jeviště pařížské Opéra Comique - tedy z místa, kde se konala světová premiéra v roce 1875. Třebaže toto představení uchovává tradici prvního provedení, jde zároveň o velice soudobou interpretaci, překrásně zinscenovanou a zachycenou na malé obrazovce. Spojené síly Revolučního a romantického orchestru, hrajícího na dobové nástroje a Monteverdiho sboru pokračují pod vedením Sira Johna Eliota Gardinera v dlouhé linii autentické interpretace. Sólisté v čele s Annou Caterinou Antonacci v titulní roli jsou naprosto bezchybným obsazením pěveckých rolí. Z mnoha představení Carmen na světových jevištích stojí tato inscenace na špici a díky způsobu, jak je zachycena pro televizi, získala právem jednu z hlavních cen.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

CarmenCarmen: Divoká vášeňDouble Duet Ma.Gr.Ig.Al plus One Rebirth of Bizet's Carmen SuiteCarmen: hip-hoperaČarodějná láskaGeorges Bizet: Carmen

Aktualizace: 2023-12-28

Carmen -  - Filmer.cz


Carmen -  - Filmer.cz


Carmen - Anna Caterina Antonacci


Carmen - Anna Caterina Antonacci

Carmen ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Carmen online
60





Vyzkoušejte: