Filmové informace

O falešných muzikantech csfd

O falešných muzikantech

TV film

Info
Československo, 1987, 25 min
Žánr
Pohádka - Rodinný - Krátkometrážní
Režie
Eugen Sokolovský ml.
Hrají
Leopold FrancLenka Filipová-KudelováZdeněk ČernínLubor TokošKarel MišurecZdeněk JunákBřetislav RychlíkJaromír TlalkaVladimír Krátký

Popis tv filmu O falešných muzikantech 1987

Televizní adaptace moravské legendy o hradní paní Zuzaně, která v nerovném boji zvítězila nad loupežníky ženským důvtipem... Bylo, nebylo. Ale vlastně muselo být, když si do dneška všichni vyprávějí o chytré a krásné paní Zuzaně, která v nerovném boji zvítězila, neboť, kde jí chyběla síla muže, obratně nastavila ženský vtip. A stalo se tak na hradě v Boskovicích, v čase, z něhož nám vítr přinesl tu neustále vzpomínanou pověst… Klidný život dvořanů na hradě Boskovice naruší příjezd nového halasného souseda. Cizinec se představí jako rytíř Jan Puška a drze se pokouší okouzlit vdanou hradní paní. Chytré paní Zuzaně jsou ale „rytíř“ i jeho družina falešně hrajících muzikantů okamžitě podezřelí. Rozhodne se na ně nalíčit past… (Česká televize)



Aktualizace: 2024-1-25

O falešných muzikantech -  - Filmer.cz


O falešných muzikantech -  - Filmer.cz


O falešných muzikantech -  - Filmer.cz


O falešných muzikantech -  - Filmer.cz

O falešných muzikantech CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát O falešných muzikantech online
4




Vyzkoušejte: